Hjem > Blues og rock > Pink Floyd tribute 2011 – Flere muligheter for gode opplevelser

Pink Floyd tribute 2011 – Flere muligheter for gode opplevelser

5. oktober 2010

Onsdag 2. mars starter det på Folketeateret med The Australian Pink Floyd Show som er verdens største tribute show! Med 3D og quadrafonisk lyd!  De skviser stadionproduksjoner inn og skaper en særegen, mektig, intim atmosfære. Det australske hyllestprosjektet tok form i Adelaide, Australia i 1988 og har gjennom stadig turnéring rundt om i verden fått et stort publikum som har sans for Pink Floyd. Til og med Floyd-gitarist David Gilmour har latt seg imponere av gruppa og inviterte dem i 1996 til å spille i sin egen 50-årsdag. De spiller også i Grieghallen i Bergen 3. mars, IMI Forum i Stavanger 4. mars. Billetter kan fortsatt kjøpes hos Billettservice.no

Fredag 30. april og lørdag 1. mai kommer legenden Roger Waters til Telenor Arena med sitt banebrytende mesterverk ”The Wall”. Billettene ble lagt ut til salgs mandag 30. august kl.9 og ble utsolgt innen lunsj. Kort tid etter ble en ekstra konsert annonsert via Live Nation. Den konserten ble også utsolgt på like kort tid. Oppsetningen ”The Wall” har ikke vært fremført på 20 år og aldri i Norge. Tidligere har det eksplosive og suggererende showet vært for stort til å kunne gjennomføres på scener rundt om i verden, men med teknologiske fremskritt og nye arenaer har denne problematikken løst seg. Nå, etter måneder med omfattende planlegging, har Waters oppdatert utseendet på showet; dette for å sikre et samsvar med det forbløffende og teatralske som ”The Wall Live” inkarnasjonen ble så kjent for. Det ligger dermed duket for at nye generasjoner kan la seg inspirere av den visuelt storslåtte forestillingen.

Fredag 7. oktober 2011 spiller The British Pink Floyd Show i Oslo Konserthus.  Fra produsenten av The Australian Pink Floyd Show kommer det en helt ny og enda større og mer spektakulær liveversjon av Pink Floyds grensesprengende musikalske univers. The British Pink Floyd Show kan også oppleves i Bergen og Grieghallen lørdag 8. oktober 2011!

The British Pink Floyd Show presenteres som «The Ultimate Live Pink Floyd Tribute Show» og inkorporerer en grandios lyd/lys/video-produksjon sammen med musikere i verdensklasse. Brit Floyd tar simpelthen Pink Floyd-hyllestopplevelsen til et helt nytt nivå.

For dere som ikke kan vente så lenge så er det en mulighet i høst.  Det er fortsatt noen ledige billetter til det norske Pink Floyd tribute bandet A Saucerful Of Secrets sin «Obscured By Clouds» konsert i Drammen teater 25. november 2010. De spiller også 26. november, men den konserten er allerede utsolgt. Dette er fjerde året A Saucerful Of Secrets spiller på Studioscenen og disse konsertene har blitt kjent for å være spesielle og unike. A Saucerful Of Secrets er et av Norges fremste Pink Floyd tribute – band.

Jeg har allerede sikret meg billetter til Folketeateret og Telenor Arena.

Reklamer
%d bloggere like this: