Hjem > Ball, Ullevaal Stadion > Ny hjemmeseier ga klubbrekord for Vålerenga på Ullevaal Stadion

Ny hjemmeseier ga klubbrekord for Vålerenga på Ullevaal Stadion

17. oktober 2010

 

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

 

Etter lørdagens seier mot Strømsgodset fikk Vålerenga sin åttende hjemmeseier på rad og sletter dermed klubbrekorden fra 1983.  Det som skuffer meg er den utrolig dårlige publikums oppslutningen. Det er skremmende å tenke på alle klans medlemmene som velger å sitte hjemme på ræva å se på NRK1.

Hvorfor gidder ikke flere å ta turen til Ullevaal? Selv de som har sesongkort eller sponsor billett eller møter ikke opp. Dette handler nok ikke om penger, men om latskap. Etter å ha fått parkerings hus til 600 biler under tribunen burde selv den lateste kunne greie å komme seg på kamp. De fleste husker nok å ta på rett genser på jobb på mandag for å mobbe alle kollegaer som holder med andre lag som er lenger ned på tabellen.

De som kom på kampen sleit med å holde stemningen opp selv på 4-0. Klanen blir mer og mer lik en gjeng ynkelige  supportere  fra bygde Norge. Det er heller ikke noe tifo aktiviteter før kampen som kan fyre opp stemningen. Dette må skjerpes til neste lørdag når Lillestrøm kommer på Ullevaal Stadion. Den kamper spilles også kl 17:00 og vises direkte på NRK1. Alle ekte supportere bør ta med en venn å møte opp å støtte Enga. Det skal vel ikke mere enn en uavgjort og et tap mot Tromsø i siste kampen før sølvet ryker, selv om Sjappa sjefen og enkelte andre allerede har innkassert sølvet. Har du ikke billett så kan du kjøpe det i Sjappa eller på Billettservice.

Til ettertanke, hva skjedde med denne sangen?

Vi er Vål’engagutta i fra Oslo øst.
hundre prosent Vål’enga
sommer, vinter og høst.
Sitte hjemme på ræva kan’ke værr’a sunt,
for vi følger Vål’enga året rundt.

Reklamer
%d bloggere like this: