Hjem > Ball, Ullevaal Stadion > Vålerenga – Lillestrøm lørdag 23.10 kl 17:00 på Ullevaal Stadion

Vålerenga – Lillestrøm lørdag 23.10 kl 17:00 på Ullevaal Stadion

20. oktober 2010

Vålerenga - Lillestrøm på Ullevaal StadionÅrets lokal derby er kun få dager unna. Nå som Lyn ikke lenger er nærmeste nabo i tippeligaen er det kanarifugla som skal grilles på Ullevaal til lørdag. Har du ennå ikke skaffet deg billetter har du fortsatt muligheter i sjappa og på billettservice.no.

Festen starter allerede kl. 13-15 med oppvarming til storkampen i Spikersuppa i Oslo sentrum. Det blir morsomme aktiviteter og konkurranser, samt ansiktsmaling, tatoveringer og utdeling av ballonger. Ragnar Strandbakke og Vålerenga Janitsjar underholder. Sjappabilen selger supportereffekter og kampbilletter.

Fortell de rundt deg hvem Vålerenga tar i mot på Ullevaal med bilklistremerke. Hjelp Vålerenga å få flere oppmerksom på når Norges beste hjemmelag skal ta i mot rivalene Lillestrøm i kampen om tre nye poeng. Klistremerkene kan hentes i Vålerenga Sjappa på Oslo S eller Tveita eller hos Vålerenga Fotball på Valle.

Da lagene møttes på Åråsen i sommer leverte Vålerenga en strålende andreomgang og vant hele 4-1. Mohammed Abdellaoue og Luton Shelton scoret to mål hver. Blir det reprise på den kampen?

Les alt om Vålerenga – Lillestrøm.

Reklamer
  1. 23. oktober 2010, kl. 13:06

    Det er glimrende forhold for fotball til dagens kamp på Ullevaal. https://scissorhill.files.wordpress.com/2010/10/2010-10-23-12-53.jpg

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer er stengt.
%d bloggere like this: