Hjem > Bandy > Kosa Open 2010 – Verdens største bandyturnering er i gang.

Kosa Open 2010 – Verdens største bandyturnering er i gang.

22. oktober 2010

Bandyalliansen, en forening stiftet av bandyklubbene i Bærum, skal nok en gang arrangere døgnet-rundt-turnering i bandy, Kosa Open, på Hauger Kunstisbane og Stabekkbanen i Bærum. Hauger Bandyklubb og Stabæk IF er arrangører av årets turnering. Turneringen ble første gang arrangert høsten 1992. Siden starten har turneringen vært en stor suksess. Nesten alle norske bandylag fra 10-års alderen og opp til elite-lagene er med i Kosa Open.

Det viktigste med denne turneringen er at alle lag skal få en mulighet til å få is under skøytene før vinteren setter inn, og at spesielt de yngre spillerne skal få en så tidlig start på bandysesongen som mulig. Kosa Open er populær blant de yngre. 70% av lagene som spiller i Kosa Open består av barn mellom 10 og 14 år! Det er hele 71 lag som spiller i de minste klassene (lillegutt, minigutt og jenter). Alt i alt så er det nesten 1500 spillere og lagledere som er innom turneringen. I tillegg så følger foreldre og tilskuere. Det betyr at Kosa Open er et av de største vinteridrettsarrangement i Akershus.
Kosa Open har oppdatert kampoppsett, resultater og tabeller. Resultater skal oppdateres flere ganger daglig og nattlig fra sekretariatet på Hauger.

Reklamer
Kategorier:Bandy Stikkord: , , , , ,
%d bloggere like this: