Hjem > Bolig > Julekalenderen 19. desember 2010 Gavetips til hjemmet

Julekalenderen 19. desember 2010 Gavetips til hjemmet

18. desember 2010

Spillkonsoll
Nintendo Wii er en spillkonsoll som samler hele familien til aktivitet foran TVn. Den er ikke ny og ble lansert første gang i 2006, men er fortsatt like populær. Prisen har rast siden lansering. Håndkontrollen, som har revolusjonert spillmarkedet, er formet som en TV-fjernkontroll ved at den er avlang og skal holdes i en hånd. Den kan bli snudd 90° og dermed kan den brukes som en mer tradisjonell håndkontroll. Den er også utstyrt med sensorer som registrerer hvor kontrollen er i rommet, og spillene kan derfor også reagere på spillerens bevegelse i virkeligheten. Den har også innebygget høyttaler for å forsterke lydeffekter i spill.

 

Tredelt spillbord
Hvis typen din alltid har ønsket seg sin egen biljardbord  er Gamesson Combibord løsningen med sitt kombinerte biljardbord, bordtennisbord og spisebord i ett.   Toppen kan lett byttes om etter behov. Spisebordtoppen er baksiden av bordtennisbordet. Bordet kommer med komplett utstyr til hvert spill.

 

LED-dusj
Denne presangen kan mer enn bare å gjøre deg ren. Dette dusjhodet er utstyrt med LED-belysning som forteller deg hvilken temperatur vannet er. Vanligvis tester man jo ut dette ved å stikke en hånd under vannet, men nå kan du slippe alle ubehagelige overraskelser om morgenen bare ved å følge med på fargeendringene. Er vannet kaldt (32 grader) viser det grønt, er det litt varmere (33 grader) viser det blått og ved 45 grader lyser det rødt og er varmt og godt.

Les også mine julegave tips som varmer nå i vinter kulden.

VG har flere gavetips.

Reklamer
%d bloggere like this: