Hjem > Bandy > Eliteserien i bandy 5. januar 2011

Eliteserien i bandy 5. januar 2011

5. januar 2011

I dag er det kart for en ny runde i eliteserien etter over en ukes nyttårs pause. Solberg leder med med 2 poeng på Ready som er det store overraskeleses laget. Midt på tabellen er det ganske jevnt og Drammen ligger klart i bunn. Denne runden møter topplagene og bunnlagene hverandre så det vil ikke bli store forandringer på tabellen.

Høviks trener Ari Kallioniemi er utestengt i to kamper etter bonuskampen mot Sarpsborg 17. desember og sier til Budstikka at han aldri fikk noen begrunnelse for karantenen.
«– Dommerne hadde skrevet at det hadde hendt noe etter kampen og at en leder fra Høvik ville bli omtalt i kamprapporten. Men det sto ingen navn, og det var flere ledere enn meg på benken, så det blir bare gjetninger alt sammen. Iblant er det så mye Donald Duck i forbundet at man ikke vet hva som skjer». Om han også denne gangen setter seg opp som spiller er ukjent for meg.

Sarpsborg -Ready spilles i Sarpsborg kl.  19:00, Solberg -Stabæk spiles på Solbergbanen kl.  19:00, Ullevål -Mjøndalen spilles på Bergbanen kl. 20:00 og Drammen -Høvik spilles på Marienlyst kl 20:00. Følg kampene på livebandy.no.

Resultater finner du på http://nrk.no/tekst-tv/341/

Relaterte saker etter serierunden:
Sarpsborg vant snø derby.
Begge topplagene tapte. Økt spenning i øvre halvdel av tabellen
Drammen Bandy vant
Stabæk vant mot Solberg
Seks måls Nilsson sikret Ullevål seier over Mjøndalen

Reklamer
Kategorier:Bandy Stikkord: , ,
 1. Espen Palmberg
  5. januar 2011, kl. 21:46

  Trist forestilling på solbergbanen i kveld, dårlig vær, dårlige lag og massevis av merkelige dommeravgjørelser. Vi får bare glede oss til neste runde 🙂

  • 5. januar 2011, kl. 23:03

   Ullevål gjorde jobben mot Mjøndalen og vant hele 12-8. 20 mål i en kamp er bra underholdning.

 2. 6. januar 2011, kl. 00:39

  Hei! Et lite spørsmål som overhodet ikke har noe med bandy å gjøre; hvordan har du fått blogglisten ikonet på bloggen din? Jeg vet hvordan jeg får koden osv, men når jeg legger den under widget—> Tekst, forsvinner den. Setter pris på om du kan hjelpe, siden du tydeligvis har fått det til selv 🙂 Ha en strålende kveld.

 3. Keeperlars
  6. januar 2011, kl. 09:52

  Svar til Espens innlegg 🙂
  For en gang skyld synes jeg vi (Stabæk) fortjener ros for å stille godt forberedt til en kamp i snødrevet. Kan ikke forvente glaspill når det er slike forhold. Taktisk gjennomførte vi kampen etter planen og det oste innsats over hele linja. Er dog enig i at Solberg kan prestere langt bedre enn det de viste i går…
  Når det gjelder hoveddommer (Saggi – er det det han heter?) synes jeg han viste et godt potensiale. Han virker både bestemt og ydmyk, og forsøke etter beste evne å holde 22 spillere på isen og skape god stemning. Kan være enig i at trioen mistet kontrollen når det kokte som mest.

 4. Espen Palmberg
  7. januar 2011, kl. 11:13

  Hei Keeperlars…
  Er helt enig i at dere var det beste laget, det skal dere selvfølgelig ha ros for.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer er stengt.
%d bloggere like this: