Hjem > B-blogg, Blødmer > VM i skli er snart i gang

VM i skli er snart i gang

4. februar 2011

VM i skli arrangeres i Oslos gater til uken. Værgudene er med oss å lager super glatte gater å fortau som innbyr til et flott mesterskap. Fra søndag kveld vil det ikke bli saltet eller strødd innenfor Ring2.  De vanlige skli øvelsene vil bli i kjørt i gater med minimum 10 cm stålis og på fortau med 5 cm stålis uten sand og grusing. Alle øvelsene i hurtig nedover skli vil bli avholdt i gamle gode Korketrekkern fra Frognerseteren og ned til Midtstuen. Finalen avholdes i superglatte Spikersuppa som for anledningen vil bli stengt for publikum en uke før finalen.

Favoritten til mesterskapet er hjemmefavoritten «Fnugg» fra Holmenkollåsen Sklilag. Han er noe småskadet etter et uhell på trening sist uke.  I et intervju forteller han om bandyballen som traff han midt i tryne da han trente skli bak mål på Gressbanen kunstis. Ballen kom fra den nyinnkjøpte Ready spilleren Christian Waaler som skyter ganske hardt. Det er tydelig å se at bandy ballen traff midt i og ble sittende fast. En operasjon for å få ut ballen er planlagt etter hans maskot jobb i Holmenkollen en over 6. mars.

Fra USA stiller som vanlig skli primadonna HelloKitty også kalt «Sklia». Hun har skaffet seg noen fantastiske sklimeier som vil vekke oppsikt rundt om i skli miljøet der det tidligere kun er brukt tremeier eller glatt skotøy. Mange av de kjente mote bloggere spekulerer allerede i hennes nye kreasjoner.

 

 

Den berømte Latina baben «Dora» fra Mexico blir i år  en sterk utfordrer til Fnugg og Kitty. Akklimatiseringen til mesterskapet har hun i år lagt til  idylliske Frognerparken der det er spesielt gode stier å skli på. Hun takker Oslo Kommune og spesielt FRP byråd Sylvi Listhaug for reduserte budsjetter til salting og strøing.

 

 

Som vanlig i tidligere skli VM vil Super Mario i velkjente stil dømme alle konkurransene. Han har bestemt seg for å legge seg på en mye strengere linje dette året. Bruk av salt og sand vil bli slått hardt ned på.

 

 

Foto: André Pedersen, VGRachel Nordtømme har trukket seg som utegående reporter for TV. Hun angriper landslagets pressesjef , men samboer Petter mener ingen ting . Om hun vil stille opp for radio er ennå ikke kjent.

Relaterte saker:
Billettsalget er en fiasko
Slik opplever du dette gratis.
VM-klar «Pølsa»: – Jeg er lettet nå
Jomfruhoppet i Vikersund

Reklamer
%d bloggere like this: