Hjem > Bandy > Full forvirring om eliteseriens ekstrakamper til onsdag og søndag

Full forvirring om eliteseriens ekstrakamper til onsdag og søndag

7. februar 2011

Det hersker forvirring i bandy Norge om hvem som skal spille hvor til onsdag og søndag. Eliteserieklubbene og  Norges Bandyforbund samles i dag på Ready huset for et oppklarende møte. Forutsetningene for oppsettet av motstandere i ekstrakampene burde vært avklart i VM pausen. Bandy sporten er ikke tjent med å bruke så lang tid på å avklare dette. Saken ble først behandlet i NBF juridisk komite, så på et ekstraordinært styremøte i Norges Bandyforbund 11. januar, og dom falt. Bakgrunnen for at dette ennå ikke er avklart er klubbene har anket sine poengstraffer for bruk av ikke lisensierte spillere i eliteseriekamper denne sesongen. Jeg vil ikke spekulere for mye i den endelige tabell situasjonen før dagens møte er ferdig. Det er jo også mulig at hele onsdags runden kan bli utsatt.

Oppdatert mandag 7.2.2011 kl 16:00:
Ekstrarunde 1: Solberg- Stabæk, Ready – Sarpsborg, Høvik – Ullevål og Mjøndalen- Drammen.
Ekstrarunde 2: Sarpsborg-Solberg, Stabæk-Ready, Drammen -Høvik, Ullevål-Drammen.
I utgangspunktet skal kampene spilles onsdag 9.februar og søndag 13. februar, men det blir endelig bestemt på et møte mandag kveld. Noen klubber har ytret ønske om en annen spilledag enn onsdag 9.2.

Oppdatert tirsdag 8.2.2011 kl 09:00
Nok en dag er gått og striden, hvem skal spille mot hvem og plasseringen i årets eliteserietabell.
Hva skjer videre nå som onsdagens runde er utsatt? Eliteserieklubbene og NBF var samlet på Readyhuset i går kveld. NBF skulle redegjøre for saken mellom Stabæk og Sarpsborg om hvem som skal ha poeng eller ikke. NBF har ikke kommet noe nærmere, eller avsagt dom i poengsaken. Men det kan skje ikke skje før
til fredag. Derfor er ekstrakampene flyttet fra onsdag 9. februar og søndag 13. februar, til søndag 13. februar og onsdag 16. februar. Jeg tør ikke spekulere i hvem som skal spille hvor ennå. Jeg avventer mer fakta i saken før jeg tør å legge ut hvem som skal spille hvor og når.

Relaterte saker:
Solberg kan miste seriemesterskapet.
Mot spennende ekstrakamper i Eliteserien
Bonuskampene er klare
Sarpsborg om flyttingen av ekstrarundene

Reklamer
Kategorier:Bandy Stikkord: , ,
  1. Aleksander
    7. februar 2011, kl. 16:55

    I bonusrunde 2 står Drammen nevnt to ganger, og Mjøndalen står ikke der. Går da ut fra at det er Ullevål-Mjøndalen i bonusrunde 2?

  2. 7. februar 2011, kl. 18:16

    Nei, jeg tror det skal være Mjøndalen – Høvik i ekstrarunde 2

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer er stengt.
%d bloggere like this: